Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

GAM Maresme – Vilassar de Mar

desembre 22-11:00 am - 1:00 pm

Grup Ajuda Mutua En El Dol

“Cap acte de bondat, per petit que sigui, mai es malbarata”. Isop; fabulista de l’Antiga Grècia S.VII a.C.

Aquest grup ens reunim el quart dissabte de mes, de 11 a 13h al Centre Social Mossèn Josep Maria Galvany (espai municipal no vinculat a cap moviment religiós) que es troba al Carrer Sant Roc número 6 de Vilassar de Mar, CP 08340, a 300 metres de l’estació de tren de RENFE on també hi podeu trobar aparcament públic gratuit.

Em dic Miquel i juntament amb la meva dona Mireia som els facil·litadors al GAM Maresme. Som els pares d’en Jofre (a qui mai vam poder sentir el batec del seu cor), la Isona (el cor li va deixar de bategar a les 41 setmanes de gestació) i l’Oriol, el nostre tercer fill, que ja té 3 anys. El GAM ens va ajudar molt per afrontar el procés de dol i encaminar novament les nostres vides. Ara, a través del GAM, acompanyem en aquest camí a aquelles persones que ho desitgin, on massa sovint ens trobem sols i sense entendre perquè la vida ens ha portat fins aquí.

Ens podeu contactar a través d’aquestes adreces de correu electrònic que també us serviran per poder concretar una entrevista d’acollida i/o l’assistència a un grup de dol.

 

miquelpetitsambllum@gmail.com

mireiapetitsambllum@gmail.com

Una forta abraçada.

Detalls

Data:
desembre 22
Hora:
11:00 am - 1:00 pm

Recinte

Carrer/ Sant Roc número 6 de Vilassar de Mar, CP 08340
Espanya