Qui som?

Petits amb llum, és una associació sense afany de lucre, formada per mares, pares i familiars que hem sofert la pèrdua d’un o més fills durant l’embaràs o després del part.

Aquesta associació neix de la voluntat d’aquestes mares, pares i familiars de donar a conèixer el dol perinatal i neonatal i d’oferir suport a aquelles persones que passen per aquest dol.

Els inicis

“El record dels nostres petits i petites ha fet possible aquest començament…

Aquesta iniciativa neix quan les psicòlogues Silvia López i MªTeresa Pi i Sunyer van observar que un grup de mares i pares estàvem passant el mateix procés de dol perinatal o neonatal.

Van comprendre la necessitat de comunicació i expressió dels sentiments que tots teníem i van decidir posar-nos en contacte i iniciar un cicle de reunions per ajudar-nos en el nostre procés de dol.

A partir d’aquelles reunions, poc a poc van evidenciar la  necessitat de positivitzar el dol, vam detectar la falta d’informació que hi havia i vam decidir posar-nos en marxa.

Una mare, la Susi, va crear la nostra primera pàgina web i vàrem posar nom al nostre projecte petits amb llum .Començàrem a recopilar informació, vam assistir a diferents tallers de formació sobre el dol perinatal i neonatal mentre continuàvem amb les reunions.

Tot això ha fet créixer en nosaltres la força necessària per voler continuar mirant endavant, donar un pas més i crear aquesta associació.

Eva Lorite Diez

Junta i Estatuts

Actualment la junta està integrada per:

Presidenta: Cristina Cruz Álvarez

Secretària: Raquel Franquesa Céspedes

Tresorer: Daniel Bonabia Sotelo

On estem?

La nostra seu social es troba a:

Casal d’Entitats Mas Guinardó

Plaça Salvador Riera, 2

08041, Barcelona